TƯ VẤN ẢO VỚI CAMBRIA

Tham gia trực tuyến với chúng tôi khi chúng tôi trình bày những cách mới để làm sáng không gian của bạn và giúp bạn tận hưởng thời gian ở đó.

CÁC SỰ KIỆN TƯƠNG LAITHỨ NĂM, ngày 22 tháng 10, lúc 1 giờ chiều CST

Lạc quan một cách thực tế: Lấy Lạc quan làm nguyên tắc thiết kế hướng dẫn Các nhà thiết kế xác nhận sự lạc quan của họ mỗi khi họ hình dung ra những gì không tồn tại và biến nó thành hiện thực. Chúng ta sẽ khám phá cách khơi dậy tính lạc quan vốn có của thiết kế đồng thời ghi nhận nhu cầu thiết thực của một không gian để tạo ra tác động tích cực cho con người và hành tinh.

Những người tham gia sẽ học cách áp dụng các chiến lược thiết kế mang lại sự lạc quan cho hành tinh của chúng ta, áp dụng các nguyên tắc về sức khỏe để tối ưu hóa không gian cho cư dân của nó, hiểu cách sự đơn giản có thể hỗ trợ các mục tiêu của dự án và sử dụng tính minh bạch để chọn vật liệu có lợi ích hữu hình cho người dùng cuối. Tín dụng CEU có sẵn.

ĐĂNG KÝ TẠI ĐÂY

NHỮNG SỰ KIỆN ĐÃ QUATHỨ TƯ, ngày 29 tháng 9 lúc 9:30 sáng theo giờ CST

Nơi làm việc có phạm vi tự do

Cùng với các đối tác Gensler và Room & Board, Cambria tự hào tài trợ cho một cuộc trò chuyện về văn phòng tương lai. Các tham luận viên sẽ xem xét văn phòng “phần mở” — nơi cung cấp các cấu hình đa cấp nơi các quan điểm, chuyển động và ý tưởng của chúng ta không bị hạn chế bởi cửa sổ và tường. Các chuyên gia trong ngành này cũng sẽ tìm hiểu lý do tại sao những văn phòng như vậy sẽ tốt hơn cho sức khỏe, hạnh phúc của chúng ta và môi trường.

Phó Giám đốc Điều hành Phát triển Kinh doanh của Cambria Summer Kath sẽ có sự tham gia của người điều hành Dean Horowitz, Giám đốc điều hành & Chủ tịch của commARCH (Tạp chí Kiến trúc Thương mại); Erin Greer, Cộng sự cấp cao và Đồng Giám đốc của Gensler Work Studio (NCIDQ, LEED AP BD + C); và Elise Nicpon, Giám đốc Bán hàng Bên ngoài của Nội thất Kinh doanh Room & Board.

XEM VIDEO


THỨ NĂM, ngày 24 tháng 9, lúc 5 giờ chiều CST

Kips Bay Decorator Show House Dallas nổi bật với các bề mặt của Cambria

Sau khi huy động được hơn 25 triệu đô la cho Câu lạc bộ Boys & Girls của New York, Dallas là địa điểm thứ ba cho chương trình Kips Bay Decorator Show House. Ngôi nhà sẽ có các phòng của một số tài năng hàng đầu từ cộng đồng thiết kế nội thất đang phát triển này. Summer Kath, Phó Giám đốc Điều hành Phát triển Kinh doanh của Cambria, sẽ phỏng vấn các nhà thiết kế trong phòng của họ, nơi có thạch anh tự nhiên Cambria cho mọi thứ từ sàn nhà, bàn trang điểm đến thác nước. Điều chỉnh để tìm hiểu thêm.

XEM VIDEO


THỨ TƯ, ngày 16 tháng 9, lúc 2 giờ chiều CST

Tính bền vững tại Cơ sở Chế biến Cambria

Sự cống hiến của Cambria cho tính bền vững là rõ ràng trong toàn bộ cơ sở chế biến của chúng tôi — và trong bốn thiết kế tái chế tuyệt đẹp của chúng tôi. Summer Kath, Phó Giám đốc Điều hành Phát triển Kinh doanh của Cambria, giới thiệu các thiết kế Brittanicca Block ™, Buxton ™, Big Sur Mist ™ và Sanibel Shoreline ™ của chúng tôi. Mỗi sản phẩm đều có nội dung tái chế trước khi tiêu dùng được SCS Global Services chứng nhận.


THỨ BẢY, ngày 12 tháng 9, lúc 9 giờ sáng theo giờ CST

Sanford International do Cambria tổ chức

Cambria là nhà tài trợ tự hào của giải đấu gôn Quốc tế Sanford. Summer Kath, Phó Giám đốc Điều hành Phát triển Kinh doanh của Cambria, cho chúng ta xem chiếc cúp Sanford International do Cambria sản xuất; dẫn chúng tôi qua Clubhouse (có cả Cambria xuyên suốt); nhận được cập nhật từ Bobbie Tibbets, Chủ tịch của Sanford Health Foundation, về các chế phẩm COVID-19; và xem trước những gì chúng ta có thể mong đợi vào ngày thứ hai của giải đấu.


THỨ NĂM, ngày 3 tháng 9, lúc 2 giờ chiều CST

Cải thiện những ngôi nhà tùy chỉnh với những ngôi nhà có chữ ký của nghệ nhân

Là người sáng lập của Artisan Signature Homes, Jason Black là một trong những nhà xây dựng theo yêu cầu hàng đầu của Louisville, và đã xây dựng hơn 100 ngôi nhà trong khu phố Norton Commons thanh lịch và truyền thống của Louisville. Jason và vợ chuyên gia trang trí nội thất Gretchen, thuộc Greyhouse Design, cho thấy cách bề mặt đồng và vân trắng của ClovellyTM làm nổi bật một ngôi nhà nơi mọi chi tiết đều được chăm chút tỉ mỉ.

XEM VIDEO


THỨ NĂM, ngày 27 tháng 8, lúc 2 giờ chiều CST

Thương hiệu do Mỹ sản xuất: Sự đổi mới của Beekman 1802

Sứ mệnh của Beekman 1802 là “làm cho cuộc sống có ý nghĩa hơn bằng cách tạo ra những sản phẩm đẹp đẽ cho cơ thể, trí óc và cộng đồng”. Vì vậy, chúng tôi đặc biệt vui mừng khi những người sáng lập Tiến sĩ Brent Ridge và Josh Kilmer chọn Cambria để cải tạo của họ. Bạn sẽ thấy cách thiết kế Whitby ™ và Sutherland ™ của chúng tôi phối hợp với nhau để thêm sức sống và vẻ đẹp cho căn bếp trong trang trại của họ.

XEM VIDEO


THỨ NĂM, ngày 20 tháng 8, lúc 11 giờ sáng theo giờ CST

Nhà nghỉ ven hồ hiện đại do 9 thiết kế + xây dựng bền vững

9 thiết kế + xây dựng bền vững chuyển tầm nhìn của khách hàng thành những ngôi nhà hiệu suất cao, tiết kiệm năng lượng, mang phong cách tương lai. Chuyến tham quan này giới thiệu cho chúng ta một nhà nghỉ hiện đại bên hồ ở Chanhassen, Minnesota. Không có gì đáng ngạc nhiên khi tâm điểm của nơi nghỉ này là nhà bếp tuyệt đẹp có bề mặt Cambria Ella ™ và Newport ™.

XEM VIDEO


TUESDAY, AUGUST 11, AT 1PM CST

Creating a Five-Star Luxury Experience

How do five-star luxury brands earn their stars? Megan Torrance, Director of Learning & Development, the Americas for Forbes Travel Guide, has some unique insights—and real-world experience—in answering that question. At this special presentation, moderated by Summer Kath, Head of Design for Cambria, Torrance and a panel of elite designers responsible for some of the world’s finest brands talk about what it takes to create those luxury experiences—and recreate them in your business.

WATCH THE VIDEO


THURSDAY, AUGUST 6, AT 2PM CST

A Trip to the Ballpark

Baseball is back! Since you can’t go to the ballpark, we’re bringing the ballpark to you. Summer Kath, Head of Design for Cambria, will walk you through a suite featuring innovative uses of Cambria surfaces. You’ll also hear, firsthand, how the national pastime is rising to the challenges of 2020.

WATCH THE VIDEO


THURSDAY, JULY 30, AT 2PM CST

People have been flocking to St. Paul’s Cafe Latte for nearly 36 years. Join owner Bryce Quinn for a tour of the newly renovated space, highlighting the striking Cambria Snowdon White™ countertops throughout. Of course, you’ll want to stay and watch the top pastry chefs in the region apply the finishing touches to some of Cafe Latte’s legendary cakes.


THURSDAY, AUGUST 6, AT 2PM CST

American-Made Brands: Behind the Scenes with Hennepin Made­­­­

Hennepin Made shares Cambria’s values: American-made craftsmanship and passionate innovation. This behind-the-scenes tour illuminates the process at their hand-blown modern lighting studio. After the tour, we’ll grab a virtual cappuccino at Parallel, their studio coffee shop which shows off Cambria’s Rosedale™ countertops in a new light.

WATCH THE VIDEO


WEDNESDAY, JULY 15, AT 2PM CST

American-Made Brands: Home Tour of The Woodland House

Jamie Van Dixhorn, industry expert, and her husband Dave wanted to escape downtown Chicago and build the country home of their dreams. Take a look inside this stunning home featuring Kohler’s luxury line as well as Cambria’s Whitehall™, Carrick™, Ella™, and more. Tune in to see how urban modernism transcends to rural Kohler, Wisconsin.

WATCH THE VIDEO


THURSDAY, JULY 9, AT 4PM CST­­­­

Possibilities and Previews with Summer Kath, EVP of Product Development at Cambria

One of the many exciting things about working at Cambria is the opportunity to see new possibilities every day. Summer Kath gets to spend her time thinking about what designs can accomplish—what visions they can enhance, what nuance they can add, how they can transform the old into the new. In this conversation, Summer previews some powerful new possibilities.

WATCH THE VIDEO


WEDNESDAY, JULY 8, AT 4:30PM CST­­­­

Lake Forest Showhouse 2020 Tour

Summer Kath will host a tour of the Lake Forest Showhouse 2020, impressively featuring Cambria installations in seven rooms. Summer will be interviewing the designers of the Showhouse, giving us an inside look into the design process as well as the finished product.

WATCH THE VIDEO


TUESDAY, JUNE 30, AT 2PM CST ­­­­­­­

American-Made Brands: Behind the Scenes with Room & Board

Cambria welcomes our friends from Room & Board, partners in the recently launched Pren Collection—a furniture collaboration between our two Minnesota-based brands. Elise Nipcon, Outside Sales Manager for Room & Board, will pull back the curtain on the beautiful corporate campus, giving us an inside look at where the magic happens. Learn more about this storied brand’s history and the welcoming spaces that inspire its employees daily to create modern American-made furniture and home décor collections.

WATCH THE VIDEO


THURSDAY, JUNE 25, AT 2PM CST ­­

American-Made Brands: Behind the Scenes with True Residential

Cambria welcomes industry partner and fellow American-made, family-owned brand True Residential. Cambria and True have partnered together on a number of projects, including a trade show build at KBIS 2020. Tune in for an exclusive behind-the-scenes tour of True’s production facility, located just outside of St. Louis, and get a first look at what is new in product development from this iconic appliance manufacturer.

TRUE RESIDENTIAL


TUESDAY, JUNE 23, AT 2PM CST ­­­­­

Designing a Moodboard with Domino Editor Kate Berry

Kate Berry serves as Executive Creative Director of the influential design publication and website, Domino. See how the woman who directs the look and feel of this creative inspiration uses moodboards in her creative process. You’ll want to see how she takes over our Instagram Story.

KATE BERRY


TUESDAY, JUNE 16, AT 2PM CST

Warm Neutrals with Summer Kath, EVP of Product Development at Cambria

Summer Kath, EVP of Product Development at Cambria, will explore a palette made up of warm neutral Cambria designs. Summer will show us full slabs live at the Cambria Processing Facility and talk about what other design elements work well with her selections. Come with your Cambria design questions for this Instagram Live event!

WATCH THE VIDEO


TUESDAY, JUNE 9, AT 2PM CST ­­

Designing a Moodboard with Domino Editor Sophie Miura

What’s on the moodboard—and the radar—of an influential design magazine and website’s digital content director? Check out Sophie Miura’s takeover of Cambria’s Instagram for a glimpse of her latest design ideas.

SOPHIE MIURA


THURSDAY, MAY 28, AT 4PM CST­­

Fhima’s Famous CousCous and Cocktail with Award-Winning Chef, David Fhima

Chef Fhima, famed restauranteur behind Louis XIII, Mpls. Café, and now Fhima’s Minneapolis, will take us on a virtual tour of his new restaurant in a historic art deco space downtown. Staying true to the history of the building, David revitalized the space with Cambria Brittanicca Gold™ and Galloway™, which are featured on the striking curved bar at the entrance and on tables throughout the dining room. After the tour, join David in the kitchen where he will make his signature Moroccan CousCous paired with a Fhima’s signature cocktail.

FHIMA’S MINNEAPOLIS


TUESDAY, MAY 26, AT 2PM CST

Creating a Moodboard with Domino Magazine Editor-in-Chief, Jessica Romm Perez

Cambria is excited to welcome Jessica Romm Perez, Editor-in-Chief of Domino Magazine, a leading interior design publication and website. Check out our Instagram Stories for the takeover and prepare to be inspired by Jessica’s moodboard ideas!

JESSICA ROMM PEREZ


THURSDAY, MAY 21, AT 4PM CST

Steak 101 with Chef Mike DeCamp at P.S. Steak Restaurant

Mike DeCamp is Culinary Director with Jester Concepts, the team behind famed Minneapolis restaurants including Borough, Parlour, Monello, and now P.S. Steak, where a dramatic Cambria bar featuring our Islington™ design greets customers. Join Chef DeCamp for a tour of P.S. Steak’s kitchen where he’ll teach us how to cook a great steak at home. Don’t miss it!

P.S. STEAK


TUESDAY, MAY 19, AT 2PM CST

Steak 101 with Chef Mike DeCamp at P.S. Steak Restaurant

Designs of the Week: A Classic Navy Palette with Summer Kath, EVP of Product Development at Cambria
This week, Summer will explore Cambria’s navy designs and demonstrate unexpected new combinations to enhance this classic color. Summer will also demonstrate how elements like paint, plumbing fixtures, and cabinetry can elegantly complement these designs. Cambria design questions are welcomed.

SEE MORE BLUES INSPIRATION


THURSDAY, MAY 14, AT 7PM CST

Summer Dinner by Elizabeth Blau and Kim Canteenwalla

With an impressive career spanning nearly three decades, Elizabeth Blau is a James Beard Award nominee and founder and CEO of restaurant development company Blau + Associates. She is largely credited with transforming Las Vegas into the world-class culinary destination it is today. Her latest project, Honey Salt, is a Las Vegas restaurant she created with her husband, Chef Kim Canteenwalla. Join Elizabeth and Kim as we tour their home kitchen, featuring Cambria Brittanicca Gold™ and watch them create some of their favorite summer recipes including a charcuterie and cheese board starter, red Sangria cocktail, paella, and summer berry spoon bread for dessert.

WATCH THE VIDEO


TUESDAY, MAY 12, AT 2PM CST

Creating a Moodboard with Domino Magazine Style Director Benjamin Reynaert

A moodboard is a great way to mix and match colors, patterns, materials, and other design elements when starting a new build or remodeling project. Benjamin will be creating a moodboard that showcases his love for visual storytelling. Check out our Instagram Stories for the takeover and get inspired for your next project!

BENJAMIN REYNAERT


THURSDAY, MAY 7, AT 4PM CST

Cooking Lynhall’s Signature Chicken with Anne Spaeth and Chef Nettie

Anne Spaeth, owner of The Lynhall restaurant, takes us on a virtual tour of her market-inspired European restaurant, bakery, event space, and kitchen studio featuring Cambria Ella™ and Queen Anne™ with our revolutionary Cambria Matte™ finish on countertops and bistro tables. After the tour, Chef Nettie will prepare The Lynhall’s signature rotisserie chicken with onion and mushroom demi and basmati rice.

THE LYNHALL


TUESDAY, MAY 5, AT 2PM CST

Designs of the Week: Black and White with Summer Kath, EVP of Product Development at Cambria

Join us as Summer provides an in-depth look at Cambria’s best-selling black and white designs—a classic pairing that never goes out of style. Summer will show us inspired combinations and how elements like paint, plumbing fixtures, and cabinetry can accent these designs. Come with your Cambria design questions.

SEE BLACK CAMBRIA COUNTERTOP INSPIRATION


THURSDAY, APRIL 30, AT 4PM CST

Cambria Wine Series: Building the Perfect Charcuterie Board, with Sommelier Leslee Miller

Leslee shares some great ideas for pairing wines with meats, cheeses, and more atop Cambria’s stunning charcuterie board, the perfect accoutrement for at-home entertaining in style.

PURCHASE LESLEE’S FEATURED WINES


WEDNESDAY, APRIL 29, AT 2PM CST

Adam Glassman, Creative Director of O, The Oprah Magazine, Invites Us into His Home

Adam Glassman welcomes us into his weekend home decked out in Cambria. Adam will tell us all about his home renovation project and how he incorporated Cambria Brittanicca Matte™ into his kitchen and featured Cambria Rose Bay Matte™ and White Cliff Matte™ in his master bath. Adam will also demonstrate how to properly clean and disinfect Cambria surfaces to keep them germ-free and looking like new.

PURCHASE LESLEE’S FEATURED WINES


TUESDAY, APRIL 28, AT 2PM CST

Styling Open Kitchen Shelves, with Kyla Herbes, Founder of House of Hipsters Blog

Open shelving (in lieu of upper cabinetry) has become a huge trend in kitchens and wet bars. Kyla will take us through her newly renovated kitchen and wet bar decked out in three Cambria designs. She’ll also offer pro tips for styling and accessorizing your open shelves.

HOUSE OF HIPSTERS


THURSDAY, APRIL 23, AT 4PM CST

Cambria Wine Series: Pairing Wine to Cambria Designs, with Sommelier Leslee Miller

Join Leslee as she pairs her favorite wines with Cambria’s new designs like Portrush™, Archdale™, Gladstone™, and more! From crisp whites to bold and adventurous, Leslee pairs the perfect wine for whatever design style strikes your fancy.

PURCHASE LESLEE’S FEATURED WINES


TUESDAY, APRIL 21, AT 2PM CST

Using Social Media to Build Your Brand, with Brad Leavitt, President and Founder of AFT Construction

This week will feature a discussion with leading Arizona-based builder Brad Leavitt on the importance of, and ways to use, social media to promote your brand and build your business.

SEE STUNNING SPACES FROM AFT CONSTRUCTION


THURSDAY, APRIL 16, AT 4PM CST

Cambria Wine Series: The Essential Reds (and a splash of gray), with Sommelier Leslee Miller

Our second wine class will look at the other side of Leslee’s essential list—the red wines she recommends for pairing with beef dishes and other hearty home-cooked meals. And as a splash of intrigue, she will show off some gorgeous new grays in the Cambria design palette.

PURCHASE LESLEE’S FEATURED WINES


TUESDAY, APRIL 14, AT 2PM CST

Kitchen Tour and Bathroom Remodel, with Matt Muenster, Designer, Contractor, and TV Host

Local renovation expert and TV host Matt Muenster shares a tour of his Cambria kitchen remodel and talks about how, after doing 250 shows about other people’s bathrooms, he is using this time at home to finally plan the renovation of his own featuring Cambria’s new designs. Matt will also take questions from the audience.

SEE MATT’S KITCHEN REMODEL HERE


THURSDAY, APRIL 9, AT 4PM CST

Cambria Wine Series: The Essential Whites, with Sommelier Leslee Miller

Leslee Miller is a Minnesota-based sommelier and owner of wine consulting firm Amusée and wine club Sip Better. It’s her passion to educate wine lovers of all levels with unique and fun insights into choosing everyday, international, value-priced wine. In our first class, Leslee shares her essential list of white wines she recommends to have on hand for pairing with fish, poultry, and other lighter meals you’re making at home. She will also showcase some essential Cambria “whites” for your home.

PURCHASE LESLEE’S FEATURED WINES


TUESDAY, APRIL 7, AT 2PM CST

Cambria’s 2020 New Designs, with Summer Kath, EVP of Product Development at Cambria

Summer will showcase full slabs of Cambria’s 20 new designs at the Cambria Processing Facility in Le Sueur, Minnesota. She will talk through the unique attributes of each design and what went into the process for this epic design launch.

WATCH THE VIDEO